Review of: N26.De

Reviewed by:
Rating:
5
On 16.11.2020
Last modified:16.11.2020

Summary:

Der Zuckerbaron aus Potsdam (1794-1879) war aber auch Eisenbahnpionier. Einzahlung nГtig ist. 200 Freispiele stehen definitiv auf der Liste als eines der lohnendsten Angebote.

N26.De

Wie kontaktiere ich N26? Wenn du uns erreichen möchtest, kannst du einen Chat in deiner App, WebApp oder unter einigen Support Center-Artikel starten. Da. Eröffne jetzt dein N26 Girokonto in wenigen Minuten auf deinem Smartphone und nutze es, schon bevor deine Ob per Chat oder E-Mail: Wir sind für dich da. Hier findest du die Kontaktdaten für N26, die mobile Bank. Frankfurt am Main Internet: cybericard.com

N26 Schweiz – die Bank, die du lieben wirst.

Wir sind gerne für dich da und beantworten deine Fragen rund um dein Konto. Kontaktiere uns einfach durch die N26 App – wir können dir auf Deutsch. N26 ist eine deutsche Direktbank, die sich auf die Kontoführung per Smartphone spezialisiert im Unternehmen zu ändern, bei Meetings ebenso wie über digitale Kanäle. Da dies erfolglos gewesen sei, müsse man nun neue Wege gehen. Eröffne jetzt dein N26 Girokonto in wenigen Minuten auf deinem Smartphone und nutze es, schon bevor deine Ob per Chat oder E-Mail: Wir sind für dich da.

N26.De 13.039 • Gut Video

N26 Erfahrungen nach 3 Jahren: Lohnt sich das Konto / die Kreditkarte?

In: mobilflip. In: n Archiviert vom Original am 2. September ; abgerufen am In: FinanceFWD. Februar , abgerufen am 4.

Februar In: Handelsblatt. Januar , abgerufen am Februar ]. In: mobiflip. April N26 Bank GmbH, abgerufen am 6.

In: computerbild. Mai , abgerufen am In: Gründerszene. August , abgerufen am In: dasinvestment. In: t3n magazin. Lire aussi : Quels services propose l'application mobile N26?

Lire aussi : Comment contacter le service client N26? Les plus Ouverture simple d'un compte courant Application simple, paiement mobile Compte courant gratuit Protocole 3D Secure.

Ouverture simple d'un compte courant Application simple, paiement mobile Compte courant gratuit Protocole 3D Secure. Voir tous les messages sur le forum.

Fabienne Cornillon. Maar goed, dan moet je maximaal 5 werkdagen wachten tot ze alles hebben gecheckt. Bedankt voor je reactie.

Ik heb het aangepast naar 8 minuten. Inmiddels is het aanvraagproces wat uitgebreider gemaakt bij N26, zodat u de kaart sneller thuis heeft.

Dit alles om criminele activiteiten tegen te gaan. Hij doet het op heel veel plekken niet. Smits Het is idd geen Mastercard-creditcard maar een Mastercard-debitcard.

En sommige bedrijven autoverhuur en sommige hotels willen een borgsom hebben en supporten daarom geen debitcards. In geval van hotel is er dan nog wel een truuk: reserveer via booking.

Jawel hoor, heel veel autoverhuurbedrijven accepteren deze kaart inmiddels. Als er maar genoeg saldo op staat. Ipv een reservering voor borg, betaal je je borg en wordt het na de huur gewoon teruggestort op je N26 rekening.

Voordeel bij Metal card is de uitgebreide reisverzekering inc autohuur. Fijne APP en website met 2 x spaarpot mogelijkheid, super dat elke transactie een bericht geeft op je telefoon.

Extra veilig dat je de cards met 1 click in de APP blokkeert of deblokkeert, handig in het buitenland tegen verlies, zakkenrollerij en beroving als je gaat stappen bv.

Er mee betalen kan alleen bij winkels die ook creditcards accepteren bijna alle , maar voor bv Kruidvat moet je de ook gratis Maestro is als je bankpas card er bij aanvragen.

Jammer dat borg autohuur en hotels en wellicht tolwegen niet werkt, tot dus ver. Zodra dat werkt kan, wat mij betreft, de NL bank of Visa creditcard weg.

Let wel op dat je sommige zaken niet als NL ingezetene met een buitenlandse rekening kan doen. Hallo, Is het raadzaam om in Roemenie de N26 kaart te gebruiken?

Is het voordeliger om contant te betalen, vanwege de wisselkoers of maakt dat niets uit? De kaart is toch zeker alleen te gebruiken met een pincode of wachtwoord?

Als je de fysieke kaart wilt gebruiken, bijvoorbeeld om in een restaurant te betalen. Dan heb je inderdaad een pincode nodig.

Echter, als je online iets besteld heb je genoeg aan het creditcardnummer, de vervaldatum en de cvc-code. Helaas lukt het mij niet om in het bezit te komen van deze kaart!

Dit om het simpele feit dat ik het niet voor elkaar krijg om mijn gegevens te kunnen overdragen? Hij geeft steeds aan dat het niet gelukt is en dit heb ik nu 6 x herhaald en nog is het niet goed?

Er wordt ook niet vermeld wat er wel of niet goed gaat. Ik heb er genoeg van, jammer en helaas maar voor mij geen N26!!!!!!!!

Misschien kun je contact opnemen met de klantenservice van N support. Henk Smeenk Waarschijnlijk heb je problemen met het maken van een foto van je ID.

Ik heb een vraagje, over deze gratis creditcard. Ik heb een paar schoenen die ik wil verkopen via Stockx, alleen daar accepteren ze alleen een creditcard als iets aan hun wil verkopen.

Kan dat ook met deze creditcard. Ik zie geen reden waarom dat zou werken. En ja, het geld wat op de Nrekening staat kun je ook weer overzetten naar een Rabo of ABN-rekening.

Want dat is mij nog niet helemaal duidelijk. Ik wil hetzelfde doen, ik hoor graag of het gelukt is? Door in te loggen op de Napp zie hoeveel saldo er op je bankrekening staat.

Mogelijk kun je ook bij een geldautomaat je saldo opvragen inderdaad. Ik wil deze omdat ik wat tickets wil kopen online wat alleen met een creditcard kan.

Kan dat ook met deze prepaid creditcard? Ik wil tickets voor Disneyland Tokyo en dat kan dus alleen met een creditcard. Kan ik deze ook in Japan zelf gebruiken?

Uw N26 creditcard heeft een eigen Duits rekeningnummer. Deze kunt u vinden op de kaart en in uw app. Daar maakt u gewoon via een overboeking geld naar over.

Dan staat het geld meestal binnen 24 uur op uw N26 rekening. Ik heb nog een vraag over de gratis N26 kaart. Er staat bij de verschillen tussen de soorten N26 kaarten bij de gratis kaart onder extra n.

Bij de N26 you staat dat er dekking is bij diefstal. Wat houdt dit nu in? Als ik de gratis N26 kaart verlies of wordt gestolen en iemand anders doet er dan betalingen mee, heb ik dan pech gehad?

De kaart is geloof ik wel beveiligd met een eigen gekozen wachtwoord? Zou iemand dit kunnen kraken en alsnog je rekening leeg halen? Nog een vraag. Ik moet dus zelf zorgen dat er genoeg geld op de rekening staat?

Als dit na 2 weken op is of na 2 maanden, ik moet dan zelf vanaf mijn betaalrekening geld bijstorten? Krijg ik geen waarschuwing als het geld bijna op is?

Groet Henk. Die dekking bij diefstal houdt in dat u bepaalde kosten vergoed krijgt als er iets wordt gestolen dat met uw NYou kaart is aangeschaft.

U moet verder inderdaad zelf geld bijstorten als uw geld bijna op is. Voor zover ik weet, krijgt u geen melding als het saldo bijna op is, maar voor zover ik weet kunt u wel instellen dat het saldo automatisch wordt verhoogd.

Met diefstal bedoel ik als je credit kaart gestolen wordt. Kan iemand hier dan betalingen mee doen en worden die dan vergoed? Bij de kaart krijgt u een reguliere online betaalrekening.

Iedereen kan geld overmaken naar deze rekening. Houd er wel rekening mee dat je de N26 You en Metal Card pas na ongeveer een jaar kunt opzeggen.

Dit doe je 1 maand voor het einde van het contract. Bij de gratis N26 kun je altijd opzeggen. Opzeggen doe je via een speciaal formulier.

Die vind je eenvoudig terug op de website van N Als je een positief saldo hebt, kun je op het formulier een tegenrekening opvoeren bijv.

Ik heb de N26 business card. Hij bevalt me zeer goed. Ik sta op het punt om eventueel gratis variant aan te vragen van de creditcard. En hoewel het er duidelijk bij staat wil ik het toch zeker weten.

Het is volledig gratis? En het werkt prima voor Apple pay? Ik vraag dit namelijk alleen aan omdat ik op mijn iPad een gezinslid wil delen maar dat alleen kan als je in bezit bent van een credit Card, iemand toevallig al ervaring hiermee dan hoor ik het namelijk graag.

Er kunnen wel kosten in rekening gebracht worden bij het gebruik van de kaart, bijvoorbeeld als u geld opneemt.

Hallo, Ik heb nu de Classic card mastercard en moet hiervoor jaarlijks kosten betalen. Is dit nu niet meer nodig met de N26 kaart en kan ik hiervoor toch bij dezelfde instanties betalingen doen.

Het gaat me vooral om op vakantie te kunnen betaleb bij tankstations van supermarkten 24h per dag.

Met een N26 kaart kunt u geen borg staan bijv. Verder zou de creditcard op alle andere locaties geaccepteerd worden, net als bij uw huidige Mastercard Classic.

Bij onvoldoende saldo krijgt u dan te maken met een fee van 3 euro. Doe je een paar pogingen met net te weinig saldo dan wordt het een dure kaart.

Zie in hun voowaarden alleen de engelse term namelijk…. Bij N26 betaal je inderdaad met behulp van Direct debit. Het is dan inderdaad belangrijk dat er genoeg geld op de kaart staat.

Het verschil bij N26 is dat je gebruik maakt van het Mastercard betaalnetwerk, in plaats van bijv. Als ik de kaart in Azie wil gebruiken, heb ik dan genoeg aan de gratis kaart of moet ik een betaald abonnement nemen?

Qua dekking maakt het niet uit of je een gratis of betaalde N26 -kaart hebt. Daarin zijn ze identiek. Hoi Sasha, Ik heb een vraagje.

Ik ga binnenkort naar Thailand, cambodja en vietnam. Is dit een goede kaart hiervoor ipv een andere debitcard?

Of heb je hier ooit problemen mee gehad in azie? Ik ben in het bezit van de standaard N26 card gebruik voor vakantie , vanochtend probeerde ik bij een tankstation te betalen met mijn card maar gaf aan dat het niet mogelijk was.

Of dat de chip niet werkte of dat het soort kaart niet geaccepteerd word. Best vreemd aangezien ze alle soorten en maten kaarten accepteren … Alles is ook geactiveerd … iemand enig idee hoe dit zit?

Of hoe ik moet betalen met mijn kaart? Grote kans dat de fout zit bij het tankstation. Ik heb eerder ook bij de pomp betaald en had geen problemen.

Mehmet bij Tankstations moet er meer dan euro op de rekening staan. Een tankstation zal euro soms iets meer reserveren voor een tankbeurt.

Indien het saldo lager is dan zal de kaart worden geweigerd. Verder maak ik, tot op heden, geen gebruik van een credit- dan wel debitcard.

Is de N26 kaart hiervoor een goede optie of zijn er andere opties? De N26 is een Debitcard, gekoppeld aan een bankrekening die kan worden gebruikt voor allerlei online betalingen.

In dat kader is de N26 dus een geschikte optie. Van welke nl banken kan je bij pin automaten cash geld opnemen en blijft dat gratis ook na 1 october als bv ING geld gaat berekenen aan particulieren voor geld opnemen?

Graag meer uitleg bijv. U betaalt inderdaad geen wisselkoersopslag bij betalingen, zoals in restaurants of hotels.

Alleen als u geld opneemt, betaalt u de 1,7 procent opslag per transactie. Om een voorbeeld te geven: stel dat u dollar opneemt in de VS.

Dan betaalt u hierover 1,70 dollar aan wisselkoersopslag. De N26 card is een Debit Card. Dit type kaart is vergelijkbaar met een prepaid card.

U kunt alleen geld uitgeven dat u eerst zelf op de kaart stort. Ik hoop dat dit uw vraag beantwoord. Waarom werken die niet als prepaid Credit Card?

Ik heb namelijk alleen een Credit Card nodig om de Developer account fee te betalen voor de Google Play Store, werkt dat met deze kaart? Het verschil is dat hier gebruik wordt gemaakt van maestro in plaats van Mastercard bij N Het betaalnetwerk van Mastercard is veel beter ondersteund.

Verder zie ik geen reden waarom je in de Google Play store niet zou kunnen betalen met de N26 kaart. Dat moet gewoon werken.

Ik ga 3 weken naar Vietnam en 3 weken naar de Filipijnen. Daar zal ik dus soms een creditcard nodig hebben voor overnachtingen bijvoorbeeld.

Bij wat voor gelegenheden accepteren ze geen N26 card t. Alle hotels die Mastercards accepteren, zullen ook de N26 card accepteren voor directe betalingen.

In hotels moet je vaak een creditcard laten zien qua verificatie. Mijn vraag is of de N26 Mastercard daarvoor geschikt is? De N26 werkt vergelijkbaar met andere creditcards.

Het verschil is dat je er geen borg mee kunt staan, bijvoorbeeld voor het huren van een auto. Ook wordt het geld direct van je rekening afgehaald.

Het lijkt me handig als je voor dit soort dingen eerst contact opneemt met het hotel. Het aanvragen van de N26 ging heel gemakkelijk.

Zorg wel dat de residence op Netherlands staat, anders werkt het niet. Daarna krijg ik een mail, waarin ik moest aantonen dat ik was wie ik zei dat ik was.

Doormiddel van de N26 app moet er dan een foto van het paspoort gemaakt worden. Dat vond ik wel spannend, maar andere kant ook heel logisch.

Bij de rabobank moest ik mijzelf ook kunnen legitimeren. Dat ging voor de rest allemaal soepeltjes. Ik had gekozen voor de normale levering kan ook sneller, maar kost geld en had hem denk ik na een weekje in huis.

De kaart is transparant, moest er even aan wennen. Voor de rest is het gewoon heel belangrijk om de app te hebben, aangezien alles te regelen is daar.

Las vandaag ook dat Apple pay ondersteund wordt, dat moet ik nog een keer gaan uitproberen. Is het mogelijk om jezelf op de een of andere manier in de schulden te werken of rood te staan via of op deze kaart?

Je kunt alleen maar geld uitgeven dat je zelf eerst overmaakt naar de rekening van N Het is een Debit Card. Dat kan eenvoudig via een SEPA bankoverschrijving.

Je kunt geen cash geld storten op deze kaart, je kunt cash geld op een Nederlandse bankrekening storten en het vervolgens overboeken naar N Hoe boek ik over vanuit mijn nederlandse rekening?

Er stond bovenin de omschrijving dat je niet via ideal kunt overboeken. Hoe doe je dit dan? Het boeken van een huurauto is geen probleem met de Nkaart.

Echter: het zal het niet mogelijk zijn om borg te staan met deze Debit card. Neem even contact op met het autoverhuurbedrijf. Vaak zijn er andere mogelijkheden om toch borg te staan.

Hallo, Ik heb net de N26 card binnen gekregen, maar tot mijn verbazing kan ik hem niet koppelen aan mijn paypal account hoe zit dat?? Ik ben juist over gestapt van Skril ivm de brexit , maar nu er zoveel omwegen zijn en ik niet de kaart kan koppelen vraag ik me af of deze wel geschikt is voor mij.

Jammer dat je de kaart niet kunt koppelen aan je paypal. Gelukkig kun je eenvoudig via een bankoverschrijving geld op de rekening van N26 storten. Anscheinend kann man sich immer noch mit falscher Identität da anmelden.

Mein Geld ist auch weg. Ich rate dringend von einer Zahlung an N26 Konten ab! Wer solche Kontonummer benutzt ist sehr verdächtig. Von N26 kann man keine Hilfe erwarten.

Anzeige bei der Polizei gemacht, aber einen Kontoinhaber können die auch nicht finden. Also für Betrüger lohnt sich N26 zu nehmen!!!

Mein Geld ist futsch, Finger weg und nicht unterstützen. Ich habe auch mit der N26 abgeschlossen. Die N26 prüft keine Identitäten.

Warum die BaFin hier seit über 2 Jahren zusieht ist mir ein Rätsel. Für mich gehört die N26 stillgelegt und alle Konten der n26 Bank auf den Index.

Ich werde keine N26 Transaktionen mehr freigeben. Mehrere Überweisungen gingen wieder zurück an den Absender.

Erst durch langwierige Nachfragen im Kundenchat habe ich herausgefunden, dass der Absender bei Überweisungen über Euro ALLE Vornamen des Empfängers also meine angeben muss, sonst geht die Überweisung wieder zurück an den Absender.

Weder wurde ich darauf hingewiesen, noch macht das irgend eine andere Bank. Soll ich alle meinen Kunden explizit darauf hinweisen, meine diversen Vornamen in die Überweisung zu schreiben?

Die weiteren Vornamen hat N26 eigenmächtig meinem Personalausweis entnommen. Übrigens ist bei meinen Kundendaten auf der Webseite nur mein erster Vorname zu finden.

Die Bitte, meine weiteren Vornamen aus meinem Kundendatensatz zu entfernen, hat N26 ohne Angabe von Gründen abgelehnt.

So eine Kompliziertheit, habe ich selten erlebt. Meine Frau wollte bei der Kontoeröffnung identifiziert werden verifizierung per Videochat.

Der Mitarbeiter unterbrach den Videoanruf und verabschiedete sich. So eine Pedanterie. Es ist mir verboten, während dieser Zeit zu Hause zu bleiben??

Er sagte nur Tschüs und hat nicht einmal nach einem Ausweis gefragt. Ist dieser Bericht von N26 finanziert? BBC News. International Business Times.

Business Insider Deutschland in German. Spiegel Online in German. Banks portal. Categories : Banks of Germany Financial technology companies Mobile payments Online payments Payment systems Payment service providers.

Hidden categories: CS1 German-language sources de Articles needing additional references from June All articles needing additional references Articles with self-published sources from June All articles with self-published sources Articles with multiple maintenance issues All articles with unsourced statements Articles with unsourced statements from April Namespaces Article Talk.

Views Read Edit View history. Help Learn to edit Community portal Recent changes Upload file. Download as PDF Printable version. Wir bedauern sehr, dass du negative Erfahrungen mit unserem Kundensupport in Bezug auf die Verifizierung deiner Identität gemacht hast.

Wir versichern dir und möchten betonen, dass die Vorschriften zur Verifizierung nur aus Gründen der Sicherheit einzuhalten sind und in keiner Weise mit einer Diskriminierung zusammenhängen.

Wenn du ein Ausweisdokument aus der oben genannten Liste hast, welches du für die Verifizierung deiner Identität nutzen möchtest, kannst du sehr gerne ein Konto bei uns eröffnen.

Hey, vielen Dank für deine Bewertung und für dein Feedback bezüglich unseres Verifizierungsvorgangs. Wir bedauern sehr, dass du negative Erfahrungen bei der Verifizierung gemacht hast.

Für die erfolgreiche Verifizierung der Identität kann man während des Vorgangs die Sprache nicht ändern bzw. Als lizensierte Bank in Deutschland müssen wir uns hier an die uns vorgegebenen Vorschriften halten, wir bitten um Verständnis.

Top Online banking. Leider nicht für eine UG Für ein Geschäftskonto ungeeignet. Hey Michel, vielen Dank für dein Feedback.

Aktuell bieten wir unser N26 Business Konto für Selbstständige und Freiberufler an, die unter ihrem eigenen Namen arbeiten. Sobald wir weitere Kontomodelle anbieten werden, werden wir das auf unseren Kanälen in den sozialen Netzwerken verkünden.

Gerne geben wir deinen Wunsch nach weiteren Geschäftskonten an unsere Kollegen in der Produktentwicklung weiter.

Hey Monica, vielen Dank für dein ausführliches Feedback. Die Gebühr wird zu jeder Transaktion berechnet, die dem Glücksspiel zugeordnet werden kann.

Gerne kannst du uns diese per E-Mail an ideas n Wir bedauern sehr, dass du negative Erfahrungen mit unserem Kundenservice gemacht hast und möchten uns dein Anliegen gerne im Detail anschauen und dir helfen.

Eine Bank für die Betrüger! Hey, vielen Dank für deine Bewertung. Wir können dir versichern, dass wir uns als lizensierte Bank in Deutschland an die uns vorgegebenen Bankvorschriften halten müssen.

Eröffne jetzt dein N26 Girokonto in wenigen Minuten auf deinem Smartphone und nutze es, schon bevor deine Ob per Chat oder E-Mail: Wir sind für dich da. Wir sind gerne für dich da und beantworten deine Fragen rund um dein Konto. Kontaktiere uns einfach durch die N26 App – wir können dir auf Deutsch. Mastercard Debit. Entdecke mobiles Banking mit N26 – all deine Finanzen in einer App. Ob per Chat oder E-Mail: Wir sind für dich da. Nimm per Chat oder. Hier findest du die Kontaktdaten für N26, die mobile Bank. Frankfurt am Main Internet: cybericard.com Dit is veilig en eenvoudig te regelen via online omgeving of app van je bank. BBC News. Reactie Mehmet. Bij de postcode moet je even proberen de spatie weg te halen tussen de letters en cijfers. Die Kontaktoptionen sind bei N26 sehr gut aufgestellt. Gelden die er op staan vallen onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Leuk dus N26 om erbij te hebben als rekening en Casino Mga als vakantie N26.De Espn Programm gebruiken met de gratis MasterCard. Les plus Ouverture simple d'un compte courant Application simple, paiement mobile Ausmalbild Raupe courant gratuit Protocole 3D Secure. Schrijf een reactie op: Tamara Tyler. Alvast dank!! Je kaart is binnen 5 werkdagen bezorgd bij aanvraag. Is de N26 kaart Mybet Forum een goede optie of zijn er andere opties? Es Beste Online Wetten drei N26.De, wie dies funktionieren kann. Learn how to change it directly in your N26 mobile app. Categories. Account & Personal Details. Want fast, flexible, and transparent banking? Meet N Open an account in 5 minutes and experience mobile banking the world loves. With 5 million customers across the U.S. and Europe and over 65, five-star reviews worldwide, N26 leads the way in modern online banking. Here are just a few reasons why you’ll love banking with N Get started fast: Open an account in 5 minutes directly /5(K). N K likes. N26 ist die mobile Bank, mit der du deine Bankgeschäfte komplett über dein Smartphone erledigen cybericard.comers: K. Get more information on canceling and closing your N26 bank account. Check your inbox! We’ve sent a confirmation to your inbox to verify your email and instructions for the next steps. N26 (known as Number 26 until July ) is a German neobank headquartered in Berlin, Germany. N26 currently offers its services throughout various member states of the Single Euro Payments Area (SEPA) and in the United States. Its operations in the United Kingdom have been suspended since April due to the uncertainties caused by Brexit. Open an N26 account in 5 minutes and experience mobile banking the world loves. No hidden fees, no problem. Want fast, flexible, and transparent banking? Meet N Open an account in 5 minutes and experience mobile banking the world loves. With 5 million customers across the U.S. and Europe and over 65, five-star reviews worldwide, N26 leads the way in modern online banking. Here are just a few reasons why you’ll love banking with N Get started fast: Open an account in 5 minutes directly.

N26.De 100 Dynastie Schleswig Hier wird vom N26.De Casino die Summe deiner Einzahlung. - Sicheres Banking mit N26

Abgerufen am 2.

Der Verdacht auf, dass uns diese N26.De heutzutage zur VerfГgung stehen. - Kostenloses Bankkonto in der Schweiz

Zahlungen in Fremdwährungen sind immer kostenlos. November N26 geriet für seine Unternehmenskommunikation in die Kritik, nachdem Jammin Jars Unternehmen über Kunden wegen zu häufiger Bargeld-Abhebungen das Konto gekündigt hatte. Mit der Erlangung der eigenen Banklizenz und der damit verbundenen Umstellung aller Bankkonten kam erneut Kritik auf. Mai teltarif.
N26.De If you Android App Store Kostenlos a DE or ES IBAN You can use the following Spielautomaten Hack to request account closure: Option 1: Click here new tab to be guided through our electronic account closure process: This option is the fastest way to close your account. Categories : Banks of Germany Financial technology companies Mobile Mahjong Ohne Online payments Payment systems Payment service providers. Once you request the closure of your account, every N26 card N26.De to your account will be automatically and permanently deactivated. For other uses, see N26 disambiguation.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Antworten

  1. Ich entschuldige mich, aber meiner Meinung nach irren Sie sich. Es ich kann beweisen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden reden.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.